RAGWEEK 2017 GESLAAGD

Ragweek 2017 zit er helaas weer op… maar wat was het leuk!!

Wij willen graag alle studie-, sport- en studentenverenigingen en café’s in Maastricht bedanken die een activiteit voor ons hebben georganiseerd of geholpen hebben bij de realisatie hiervan 🙂

Wij zijn op het moment druk bezig met alle financiën en zodra bekend is hoeveel wij dit jaar hebben opgehaald zal dat natuurlijk op een mooie manier bekend gemaakt worden. Meer informatie volgt snel!

 

Maastricht Housing Sponsor van Ragweek 2017

We zijn blij aan te kunnen kondigen dat Maastricht Housing  sponsor is van de RAGweek 2017!
Maastricht Housing is de officiële bemiddelaar voor Maastricht University, Hogeschool Zuyd en de Jan van Eyck Academy.
Eén platform, waar al het aanbod voor studentenhuisvesting samenkomt, overal ter wereld te bekijken. Check meteen het actuele aanbod op de website http://www.maastrichthousing.nl/

Tweede goede doel Ragweek 2017 bekend!

Met trots maken wij ook ons tweede goede doel bekend: Buddyzorg Limburg 👭
Buddyzorg is er voor kinderen, jongeren en volwassen met een ernstige lichamelijke ziekte. Plotseling ernstig ziek worden en het verwerken van zo’n ziekte is voor ieder mens (jong of oud) een indringend proces. De wereld staat stil en volledig op zijn kop! Buddy’s zijn vrijwilligers die op dat moment sociaal emotionele ondersteuning bieden. Ook biedt een buddy de ouders van zieke kinderen en jongeren de kans om hun aandacht even op andere bezigheden of gezinsleden te kunnen richten.
Buddyzorg is er ook voor mensen, die lijden aan obesitas. Het veranderen van eet- en beweeg gedrag is een moeilijk proces, dat je zelf moet doen. Soms werkt je omgeving niet mee en sta je er alleen voor. Dan kan het helpen om een buddy te hebben, die je begrijpt, naar jouw luistert, samen met jou beweegt of kijkt welke alternatieven er zijn om het oude aangeleerde gedrag te veranderen.
Meer informatie vindt u op onze goede doelen pagina.

Eerste goede doel Ragweek 2017 bekend!

Met trots maken wij het eerste goede doel van Ragweek Maastricht 2017 bekend namelijk Stichting Wensambulance Limburg
Twee ernstige ziektegevallen in eigen familie deden Hugo en Monique Breugelmans besluiten tot de oprichting van Stichting WensAmbulance Limburg. Een speciale zorgambulance staat kosteloos te beschikking voor ernstig zieke mensen die een speciale wens hebben.
Nog één keer naar een pretpark bijvoorbeeld, nog één keer naar een familielid. Met de speciale zorgambulance van de WensAmbulance Limburg is dat mogelijk.
Meer informatie vindt u op onze goede doelen pagina.

 

Datum Ragweek 2017 bekend!

De datum van Ragweek 2017 is bekend! Van 8 tot en met 15 maart gaan wij ons weer opnieuw inzetten voor het goede doel dus SAVE THE DATE! Welke goede doelen we dit jaar gaan steunen zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Eindbedrag 2016

Met trots kunnen wij mededelen dat de Ragweek 13.014€ heeft opgehaald. Wij willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.
Inmiddels zijn we alweer bezig met de organisatie van de Ragweek 2017, mocht je hierbij aan willen bijdragen, neem dan contact met ons op.

eindbedrag

Eet & drinkdeals tijdens Ragweek 2016

Tijdens de Ragweek zijn in verschillende cafés drank en eetdeals. Hieronder een klein overzicht van de deelnemende kroegen en barren.
  • Studentencafé de Beurs: op 9 Maart kun je hier een Ragweekshotje bestellen.
  • Sportscafé Time Out: Tijdens de gehele Ragweek zorgt Time Out voor Homemade Ragweek lemonade.
  • Cocktailbar Beez: Van maandag 7 Maart tot en met woensdag 9 Maart kun je cocktails drinken bij de Beez op de Boschstraat. Van iedere cocktail gaat €0,50 naar de Ragweek.
  • Café Défilé: Gedurende de hele Ragweek is een shotje rode Sourz bij Défilé voor €1,50 waarvan €0,50 naar de Ragweek gaat.
  • Stayokay Hostel Maastricht: Op 4 Maart is er een speciale Hamburger deal voor de Ragweek. Je betaalt €5,50 p. p. en €1,00 per hamburger wordt gedoneerd aan de Ragweek.
  • Stadscafé Lure: Van maandag tot en met woensdag van de Ragweek is er een Gin Dinner bij Lure voor €15,00. Op maandag kun je burgers & Gin bestellen, op dinsdag Ribs & Gin en op woensdag Tapas & Gin.
  • Café Edds: Op 2 en 3 Maart gaat €0,60 per biertje naar de Ragweek.